საჭირო მასალა: 75 გ. ყველი “ფეტა” ან მდგნარი ყველი, 125 მლ. ბოსტნეულის ბულიონი, 1 ს.კ. წითელი ღვინის ძმარი, 2-3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, 1-2 კბილი ნიორი, 0,5 ჩ.კ. შაქრის პუდრა, 1 ს.კ. წვრილად დაკეპილი ან გამშრალი რეჰანი, კამა და პიტნა. თეთრი პილპილი, მარილი - გემოვნებით
მომზადება: ყველი გავადნოთ, შევურიოთ ძმარი, შაქრის პურდა, დაჭყლეტილი ნიორი, ბულიონი და ავთქვიფოთ ბლენდერში. თქვეფისას ნელ-ნელა შევურიოთ ზეთი, მწვანილები და კიდევ ერთხელ გავთქვიფოთ....
წყარო: Vinoge.com
წყარო: Vinoge.com