კვერცხის რულეტი ფრანგულად


საჭირო მასალა: 4 ცალი კვერცხი, 175 გ მაიონეზი, 100-150 გ მდნარი ყველი, 2 კბილი ნიორი, 1 კონა კამა, მარილი - გემოვნებით.
მომზადება: კვერცხი, მარილი და 125 მლ მაიონეზი გავთქვიფოთ, ჩავასხათ ქაღალდჩაფენილ, ცხიმწასმულ ფორმაში და 180 გრადუსზე 10 წუთი ვაცხოთ. ყველი, დაჭყლეტილი ნიორი, წვრილად დაკეპილი კამა და მაიონეზი ავურიოთ, წავუსვათ ომლეტს და რულეტივით გადავახვიოთ. მივირთვათ, როცა გაცივდება....
წყარო: Vinoge.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...