ღუმელში გამომცხვარი კვერცხი

საჭირო მასალა: 6 ცალი კვერცხი, 6 ს.კ. კარაქი, 1 კონა კამა, მარილი, წიწაკა – გემოვნებით.
მომზადება: ღუმელი გავახუროთ 180 გრადუსამდე. ღუმელის  ძირზე დავდგათ წყლით ნახევრად გავსებული  დაბალი ქვაბი ან ფორმა. თიხის ან ცეცხლგამძლე მინის პატარა ზომის ფორმებს წავუსვათ კარაქი, შიგ ჩავახალოთ თითო კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, აკეპილი კამა და შევდგათ ღუმელში 15 წუთით....
წყარო: Vinoge.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...